Ik hou van Holland Spelshow als teamuitje

Nieuw:
Ga de uitdaging aan en waan je in een heuze spelshow
met de Ik hou van Holland quiz!

“Verbinding, lol en onderlinge ‘strijd’ waar je als team een heel jaar op kunt teren”

Een activiteit met de afdeling om nooit te vergeten!

Altijd al eens in een échte spelshow willen zitten? Beleef met je team een afdelingsuitje om nooit te vergeten met de “Ik hou van Holland” show. Deze quiz kunnen we in verschillende edities spelen, de normale ‘Ik hou van Holland’ versie, maar een deels gepersonaliseerde versie is ook mogelijk. Zo hebben we voor de gemeente Hoeksche Waard, de Ik hou van Hoeksche Waard quiz gedaan. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie!

De spelshow duurt ongeveer 2,5 uur met een korte pauze in het midden. Ideaal om tijdens een teamdag de energie weer terug te brengen of mee af te sluiten aan het einde van de middag.

Quizmaster Laura leidt deze spelshow, jury Gera houdt de score bij en Natascha zit achter de knoppen voor de techniek en muziek! We maken er met jullie een onvergetelijk feestje van.

 

Groepsyell, teamcaptains en 8 verschillende rondes

De voorpret begint al een week van te voren wanneer de teams alvast verdeeld worden en men met elkaar een leuke groepsyell mag bedenken. Deze groepsyell wordt tijdens de spelshow regelmatig ingeroepen ter aanmoediging. Elk team heeft ook een teamcaptain die zorgt dat de juiste spelers worden ingezet op de juiste rondes waar ze goed in zijn.

Er worden 8 verschillende rondes gespeeld in subteams, zodat iedereen aan bod komt. Halverwege is er een pauze om even op adem te komen en wordt de tussenstand gedeeld. Hoe goed is de algemene kennis van de teamleden tijdens de vragenronde? Wie kan het beste uitbeelden en wie heeft er stalen zenuwen? In de laatste ronde kan er nog alles veranderen want dan wordt er gespeeld met het draaiend rad.

De sfeer komt er goed in met de gezellige Ik hou van Holland tunes!

Jullie eigen feestje!

Met Bureau Mingle wordt het gegarandeerd een feestje! Deze spelshow is gewoon in de bedrijfskantine of in een vergaderruimte te spelen en kan ook aangkleed worden met leuke decors, de eigen bedrijfskleuren of inhoudelijk deel gepersonaliseerd op het bedrijf, het gebied of de organisatie. Er is een hoop mogelijk, vraag het gerust bij ons na.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de quiz op een externe locatie te spelen en af te sluiten met een borrel of dinner. Ook hier kunnen we bij helpen, we doen graag een voorstel op maat.

Strijd met verschillende afdelingen tegen elkaar of alleen met je eigen afdeling.

We maken er met jullie een onvergetelijk feestje van!

 

Wil je van ons een offerte ontvangen voor jouw onvergetelijke teamuitje?

Aantal personen (deelnemers):

Deze organisaties hebben al eens Ik hou van Holland bij ons geboekt:

Wat kan Bureau Mingle voor jou betekenen?

Bij ons is je fantastische event in goede handen!

  • Uitwerken en voorstel programma, draaiboek, planning, organisatie, uitvoer en coördinatie
  • Aanmeldpagina (gepersonaliseerd), save the date, uitnodigingen, communicatie met deelnemers
  • Fotograaf, DJ, techniek
  • Catering en bar(personeel)
  • Inhuur meubulair en aankleding volgens thema
We kunnen uiteraard een geheel op maat gemaakte offerte voor je maken. Neem gerust contact op via 0186 – 22 00 00 of info@bureaumingle.nl