Event inspiratie

Waarmee ga jij je relaties, klanten of medewerkers verrassen?

Waarmee ga jij je relaties, klanten of medewerkers verrassen?
Organiseer jij een evenement voor je klanten of een bedrijfsopening? Wil je je medewerkers in de watten leggen op een originele manier? Opzoek naar een andere invulling van het kerstpakket?

Hier vind je een greep uit de evenementen die wij hebben mogen organiseren! Doe hier inspiratie op of laat je verrassen door een creatief idee van ons!

Zakelijk speeddaten

Hoe zorg je er nou voor dat een grote groep mensen elkaar allemaal spreekt in korte tijd? Bijvoorbeeld om de samenwerking te bevorderen tussen kantoor en vloer, tijdens een netwerkbijeenkomst of op een sollicitatiedag.

Met zakelijk speeddaten natuurlijk!

Personeelsdag

Kom mee naar buiten allemaal, de zon die schijnt, de vogels die fluiten. Maar wat gaan we met de personeelsdag doen?

Wat dacht je van jullie eigen pré-summer event met foodcourt, zomerse deuntjes, fruity cocktails en een verrassende live act?

Relatie event

Een spraakmakend event voor klanten op een bijzondere locatie, waarbij associés met hun klanten werden uitgenodigd voor een heerlijk walking dinner, met impactvolle sprekers en de mogelijkheid tot netwerken.

Concept onwikkeling & communicatie

Een brainstormsessie, het uitwerken van een concept of idee en bijbehorende communicatie. Van e-mailing tot drukwerk of iets ludieks? Wij denken graag mee!

Foute kerstborrel

Over deze foute kerstborrel wordt nog lang nagepraat, de medewerkers worden ontvangen met een glaasje bubbels en de kersthits klinken uit de speakers. Wie wint dit jaar de kerstchallange?

Teambuilding activiteit

Opzoek naar een leuke teambuilding activiteit voor je medewerkers? Iets wat het groepsgevoel versterkt en de samenwerking verbetert? Hier hebben wij leuke ideeën over, we denken graag met je mee en zorgen voor een activiteit waar nog lang over wordt nagepraat. Uiteraard kunnen wij de dag of avond volledig verzorgen met lunch of een barbecue en entertainment.