Client Event

Netwerken op een prachtige locatie

Een spraakmakend event voor klanten op een bijzondere locatie, de Citrusveiling in Rotterdam. Waarbij associés met hun klanten werden uitgenodigd voor een heerlijk walking dinner, met impactvolle sprekers en de mogelijkheid tot netwerken.

Bijzondere, rauwe locatie

 

De wens van de opdrachtgever was een bijzondere, rauwe locatie die werd of wordt her-ontwikkeld in Rotterdam. Wij zijn opzoek gegaan naar locaties die aan de eisen voldeden en hebben verschillende locaties bezocht en voorgesteld.

Uiteindelijk is er gekozen voor de Rotterdamse Citrusveiling. De Rotterdamse Citrusveiling ligt in gebied van de Merwehaven te Rotterdam en is voornamelijk in gebruik voor de overslag van fruit. Inmiddels is dit pand een Rijksmonument en wordt het geëxpoloteerd als evenementen locatie.

Het is een unieke locatie in originele staat, die helemaal naar wens kan worden aangekleed. Zowel binnen als buiten kan gebruikt worden. Ook is er boven een grote zaal aanwezig die gebruikt kan worden voor presentaties of sprekers, maar dit kan uiteraard ook op de beganegrond of op het buitenterein.

Ontvangst met bubbels en een walking dinner

 

Voor een warm welkom werd voor de genodigden de loper in huisstijl kleur uitgerold.

Eenmaal binnen werden ze ontvangen met een glimlache en een heerlijk welkomstdrankje, in bedrijfskleur. Ze kregen badges, konden hun jas ophangen in de beveiligde garderobe en kregen een lekkere welkomsthap.

De locatie is volledig aangekleed, met luxe meubulair, een podium, scherm, techniek, verlichting en banners van het bedrijf.

Van A tot Z

Wij verzorgden de uitnodiging, persoonlijke aanmeldpagina, maar ook bewaakten wij het budget en maakten wij afspraken met alle leveranciers. Volledig ontzorgd!

Wat kan Bureau Mingle voor jou betekenen?

Bij ons is je fantastische event in goede handen!

  • Uitwerken en voorstel programma, draaiboek, planning, organisatie, uitvoer en coördinatie
  • Aanmeldpagina (gepersonaliseerd), save the date, uitnodigingen, communicatie met deelnemers
  • Fotograaf, DJ, techniek
  • Catering en bar(personeel)
  • Inhuur meubulair en aankleding volgens thema
We kunnen uiteraard een geheel op maat gemaakte offerte voor je maken. Neem gerust contact op via 0186 – 22 00 00 of info@bureaumingle.nl