Kerstmarkt of kerstfestival met lokale producten

Dit jaar extra uitpakken voor de medewerkers met Kerst?

Goed idee! Gooi het over een andere boeg en vergeet het standaard Kerstpakket….

Laat je medewerkers zelf hun Kerstpakket samenstellen tijdens een unieke Kerstmarkt gevuld met kraampjes van lokale leveranciers. Weer eens wat anders en een gezellig samen zijn.

Het Kerstfestival…

…het is gezellig en knus, in het midden van het Kerstplein staan kerstbomen, met lichtjes, een knisperend haardvuurtje, strobalen met kussentjes en andere zitjes. De medewerkers worden hartelijk ontvangen en krijgen muntjes. Deze muntjes staan voor een nader te bepalen bedrag, waarmee de medewerkers hun kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen bij de sfeervolle kraampjes, vol producten van verschillende lokale ondernemers uit de regio.

Ontspanning en entertainment

…een deel van de ruimte is ingericht voor plezier en ontspanning, zodat men ook nog iets te doen heeft, hier kan een foto gemaakt worden met het team in de photobooth of een spelletje sjoelen, pingpong of tafelvoetbal worden gespeeld. Op de achtergrond klinkt sfeervolle muziek van een DJ, saxofonist of akoestisch bandje

Eten, drinken, in Kerstsfeer

…een Kerstmarkt is geen Kerstmarkt zonder met winterse lekkernijen. Bij de Kerstkramen shop je niet alleen je Kerstpakket bij elkaar, maar kun je ook gezellig borrelen met je collega’s. Er kan gekozen worden voor een bescheiden setting door alleen te kiezen voor een bar van waaruit we drankjes serveren, maar hoe speciaal is het als er ook kraampjes staan met warme poffertjes, stroopwafels, stamppotjes of broodjes worst?

Wat kan Bureau Mingle voor jou betekenen?

Bij ons is jouw fantastische event in goede handen!

  • Uitwerken en voorstel programma, draaiboek, planning, organisatie, uitvoer en coördinatie
  • Benaderen deelnemende ondernemers en afspraken maken omtrent Kerstmarkt
  • Feestelijke uitnodiging voor alle medewerkers
  • Fotograaf en/of photobooth
  • (achtergrond) muziek
  • Catering voor een hapje en drankje of foodtrucks/chalets
  • Inhuur meubulair en aankleding volgens thema
  • Coördineren en regelen dukaten voor Kerstpakket – afhandeling met de ondernemers
We kunnen uiteraard een geheel op maat gemaakte offerte voor u maken. Neem gerust contact op via 0186 – 22 00 00 of info@bureaumingle.nl