Het leukste team- of afdelingsuitje in de Hoeksche Waard (Zuid-Holland-Zuid)

Nieuw: Wil je echt wat origineels doen met je team?

“Meer verbinding en elkaar écht wat beter leren kennen in een compleet andere setting”

Een dag om nooit te vergeten!

Beleef met je team een dag om nooit te vergeten. Op deze super locatie, heerlijk in de polder zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geweldig team uitje. Of jullie nu kiezen voor de teambuilding games, of heerlijk gaan kanoën of SUP-en in de kreken, aan het einde van de middag staat de barbecue klaar en wordt er gegeten onder het genot van een drankje en de ondergaande zon. Wat een top dag!

Naast de activiteiten kunnen er ook typische camping activiteiten gedaan worden zoals tafeltennis, volleyballen, jeu de boules of kubben. Niemand hoeft zich deze dag te vervelen.

Standaard zijn er tenten en bierbanken aanwezig, maar uiteraard kan het naar wens mooi aangekleed worden met zitzakken of lounge sets. Zin om nog een dansje te doen ’s avonds, dat kan geregeld worden! Een DJ of een silent disco zorgt voor voetjes van de vloer. Kampvuurtje? Ook mogelijk!

 

Verbinding, lol en samenwerken

Teambuilding games waarbij samenwerken, tactiek, concentratie en communicatie belangrijke onderdelen zijn. Je hoeft voor deze spellen geen enorm uithoudingsvermogen te hebben. We spelen in teams van 6 – 8 personen tegen elkaar (afhankelijk van het aantal deelnemers), leuke toegankelijke spellen waarbij je elkaar dus echt wat beter leert kennen en meer over elkaar te weten komt. Lekker buiten bezig zijn en lol maken, dat schept een band!

 

Elke opdracht die de groep gaat uitvoeren is een uitdaging; een probleem wat zij samen moeten oplossen. Het proces is minimaal zo belangrijk als het oplossen van de uitdagingen. Samenwerken, luisteren en respect voor elkaar zijn erg belangrijk om het juiste resultaat te behalen.

De locatie: Polderland – bij Rotterdam/Dordrecht

 

Op een prachtige locatie midden in de polder ligt camping Polderland. Tussen de kreken en de uitgestrekte landerijen vind je een heerlijke oase van rust. En dat slechts op steenworp afstand van Dordrecht en Rotterdam. Een ideale plek om even te onthaasten en een onvergetelijke dag te hebben met je collega’s.

 • Makkelijk bereikbaar (bij Dordrecht en Rotterdam)
 • Voldoende parkeermogelijkheid
 • Keuze uit diverse activiteiten, zoals kanoën of SUP-en onder begeleiding en Teambuildinggames
 • Wij regelen alles van A tot Z
 • Al mogelijk vanaf 12 personen
 • Opfrismogelijkheden en toiletten aanwezig

Het perfect teamuitje of afdelingsuitje in de Hoeksche Waard. Heb je zelf een locatie (op het oog), dit is uiteraard ook mogelijk.

 

Wil je van ons een offerte ontvangen voor jouw onvergetelijke teamuitje in de polder?

Aantal personen (deelnemers) aan de teambuilding:

Deze organisaties hebben al eens teambuilding bij ons geboekt:

Wat kan Bureau Mingle voor jou betekenen?

Bij ons is je fantastische event in goede handen!

 • Uitwerken en voorstel programma, draaiboek, planning, organisatie, uitvoer en coördinatie
 • Aanmeldpagina (gepersonaliseerd), save the date, uitnodigingen, communicatie met deelnemers
 • Fotograaf, DJ, techniek
 • Catering en bar(personeel)
 • Inhuur meubulair en aankleding volgens thema
We kunnen uiteraard een geheel op maat gemaakte offerte voor je maken. Neem gerust contact op via 0186 – 22 00 00 of info@bureaumingle.nl